Liga 1 - Miris Evrope širi se Nicom, Valter ukrotio Lavove! (video)

Izvor: Sportske.net, 11.Feb.2019, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga 1 - Miris Evrope širi se Nicom, Valter ukrotio "Lavove"! (video)

Vrlo važan trijumf za izabranike Patrika Vijere koji žele da se plasiraju u neko od evropskih takmičenja.

Nica je u 24. kolu francuske Lige 1 ostvarila minimalnu pobedu na svom terenu pošto je savladala Olimpik iz Liona.

Otvorili su domaćini meč na veoma dobar način pošto je Ganago mogao da dovede svoj tim u vođstvo već u prvom minutu, ali je njegov udarac iz neposredne blizine odbranio Lopes

Nakon toga Lion jeste postigao gol, ali je on poništen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zbog ofsajda nakon čeka su se naređali bezuspešni pokušaji Traorea i Depaja.

U drugom poluvremenu smo videli pogodak koji je odlućio pobednika.

Nakon što je Ndombele srušio Ganaga u kaznenom prostoru Olimpika, sudija je nakon odgledanoh VAR snimka dosudio penal sa kojeg je siguran bio Remi Valter u 66. minutu.

Mogao je Lion do boda u 80. minutu kada je Depaj iskoristio grešku Dantea i neometano gađao gol Nice, ali je Benitez sjajno reagovao i odbio loptu u korner.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.