Lider Atalanta dočekuje Napoli, a zajedno su postigli 21 gol na sedam utakmica

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2020, 07:55

Lider Atalanta dočekuje Napoli, a zajedno su postigli 21 gol na sedam utakmica

Efikasne ekipe...

Tri kola su odigrana u aktuelnoj sezoni u Italiji, a na vrhu Serije A je ekipa koja je pila hit prošle godine u čitavoj Evropi - Atalanta.

Nastavila je Atalanta sa čudesnim igrama i ove sezone - u tri kola uzela je svih devet bodova uz čak 13 datih golova. I zato danas (15.00) nije u podređenom položaju na gostovanju Napoliju. Kvota na keca i dvojku je ista - 2,65, iks je 3,05, a kvota na 3+ je 1,30, dakle očekuje se goleada. Pogledajte sve kvote >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kladionice MOZZART za Napoli - Atalanta.

Maksimalan učinak, tri pobede iz tri meča, uz neverovatnu gol razliku 13:5 - nešto više od četiri gola po utakmici. To je saldo ekipe iz Bergama - dovoljno za deobu prvog mesta sa Milanom, gigantom koji posrće poslednjih nekoliko godina.

Atalanta želi da nastavi niz, a u četvrtom kolu italijanskog prvenstva ih čeka gostovanje Napoliju koji takođe igra dobro na početku sezone. Napolitanci su izgubili samo od Juventusa u prvom kolu, a pobedili su Đenovu 6:0 i Parmu 2:0.

Napadački stil igre domaćih udariće na ultra napadački stil igre gostiju i sve miriše na spektakl - danas od 15 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.