Levante u nadoknadi, Sosijedad u finišu po pobede! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2019, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levante u nadoknadi, Sosijedad u finišu po pobede! (video)

Pobede Levantea i Real Sosijedada.

Leganes je uspeo da savlada Valjadolid na svom terenu rezultatom 1:0, a jedini gol na ovom meču smo videli u šestom minutu nadoknade drugog poluvremena.

Ova pobeda je jako bitna za domaći tim jer je sada u sigurnoj zoni, a što je bitnije, pobeda je ostvarena protiv direktnog rivala za ispadanje.

Jedini gol na ovom meču postigao je Guido Kariljo nakon centaršuta sa desne strane, a koliko je teško pao ovaj gol ekipi Valjadolida >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << videlo se po tome što su se skoro svi igrači uhvatili za glavu.

U drugom meču Real Sosijedad je pobedio ekipu Betisa, bilo je 2:1 (1:0).

Domaći su golom Huanmija stigli do prednosti u 17. minutu, bio je korner sa desne strane, Huanmi je šutirao prilično slabo, ali se lopta na kraju otkotrljala u gol, a da je niko nije zakačio.

Izjednačenje u 56. minutu, Kristijan Teljo je odlično išao po levoj strani, uposlio je Kanalesa koji pogađa za 1:1.

Ipak, pobedu domaćima donosi Ojarzabal u 86. minutu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.