Levandovski odveo Bajern u finale kupa

Izvor: RTS, 11.Jun.2020, 08:39

Levandovski odveo Bajern u finale kupa

Fudbaleri Bajerna iz Minhena nadigrali su Ajntraht iz Frankfurta sa 2:1 u drugom polufinalu Kupa Nemačke golom Roberta Levandovskog u završnici meča. U finalu Bajern će se sastati sa fudbalerima Bajer Leverkuzena.
Bajern je na svom terenu sigurno počeo meč i beć u 14. minutu poveo golom Ivana Perišića, ali ni gosti iz Frankfurta nisu posustajali iako se na poluvreme otišlo sa prednošću domaćina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << od 1:0.

Početkom drugog poluvremena nastavlja se ravnopravan duel, a gosti uspevaju da izjednače na 1:1 u 69. minutu golom Da Koste koji je par minuta ranije ušao u igru.
No to je bilo sve što su gosti mogli učiniti, jer nekoliko minuta kasnije najbolji strelac Bundeslige Robert Levandovski postiže pogodak za 2:1 što je prelomilo meč i Bavarcima donelo plasman u novo finale Kupa Nemačke.
U finalu Bajern će se sresti sa fudbalerima Bajer Leverkuzena koji su na gostujućem terenu nadigrali četvrtoligaša Sarbriken sa 3:0 i izborili plasman u finale posle jedanaest godina pauze.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.