Levandovski napada rekord Gerda Milera

Izvor: B92, 21.Apr.2021, 23:24

Levandovski napada rekord Gerda Milera

Fudbaler Bajerna Robert Levandovski vratio se danas treninzima sa ekipom, nakon što je krajem prošlog meseca zadobio povredu kolena.

Levandovski je pauzirao gotovo mesec dana, propustivši obe utakmice četvrtfinala Lige šampiona protiv Pari Sen Žermena, u kojima je njegov tim eliminisan.

Trener bavarskog tima Hansi Flik rekao je da se nada da će Levandovski moći da igra već u subotu protiv Majnca u Bundesligi.

Poljski napadač je ove sezone postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 35 golova na 25 ligaških utakmica i na preostala četiri meča ima šansu da obori rekord Gerda Milera od 40 postignutih golova u sezoni 1971/72.

"Ne znam da li mogu da oborim rekord, ali nadam se da ću, kada se vratim, pokazati svoj pravi nivo od prvog minuta i odmah početi da postižem golove", rekao je 32-godišnji igrač.

Bajern u subotu gostuje ekipi Majnca u meču 31. kola Bundeslige, a pobedom u tom meču mogao bi da osigura devetu uzastopnu titulu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.