Lev ostaje na klupi Nemačke bez obzira na rezultat na SP

Izvor: Vesti-online.com, 27.Jun.2018, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lev ostaje na klupi Nemačke bez obzira na rezultat na SP

Status selektora reprezentacije Nemačke Joakima Leva je siguran i ostaće na toj funkciji bez obzira na rezultat na Mundijalu u Rusiji, izjavio je predsednik Fudbalskog saveza Nemačke (DFB) Rajnhard Grindel.

Nemačka je dozivela poraz u prvom kolu F grupe od Meksika (1:0), u drugom je savladala Švedsku (2:1) golom Tonija Krosa u sudijskoj nadoknadi, pa danas protiv Južne Koreje igra odlučujući meč za plasman u osminu finala.

- Odlučili smo još pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Svetskog prvenstva da produžimo ugovor. Trenutno smo u procesu tranzicije i verujemo da niko bolje neće proći ovaj period nego Lev. To je pokazao na Kupu konferederacija kada je sa mladim timom bio najbolji - rekao je Grindel, a prenosi Skaj Sport.

Nemačka u drugi krug može i sa bodom, ukoliko Meksiko savlada Švedsku, selekciju koja ima tri boda i identičnu gol razliku kao aktuelni prvak sveta 2-2. Utakmica između reprezentacija Nemačke i Južne Koreje igra se danas do 16 sati u Kazanju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svetski šampion ide kući, Švedska i Meksiko u osmini finala!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jun.2018

Korejci su savladali Nemačku i izbacili je sa Svetskog prvenstva. Nemci neće braniti titulu osvojenu u Brazilu pre četiri godine. Korejci uprkos pobedi nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala. Iz ove grupe dalje idu Švedska i Meksiko...Sjajni Korejci eliminisali su Nemce. Dugo su se „panceri"...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Korejci eliminisali svetskog prvaka: Nemačka napušta Rusiju posle samo tri meča

Izvor: BKTV News, 27.Jun.2018

Švedska i Meksiko u osmini finala..Sevet će dobiti novog prvaka!..Nemačka je porazom od Južne Koreje (2:0) eliminisana sa Svetskog prvenstva u Rusiji, a Kim Jong Gvon i Son Hjon Min su pogocima u sudijskoj nadoknadi načinili najveću senzaciju na aktuelnom šampionatu...U drugoj utakmici grupe F...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.