Lev molio igrača Bajerna da odbije da igra za Englesku

Izvor: B92, 06.Mar.2021, 18:49

Lev molio igrača Bajerna da odbije da igra za Englesku

Džamal Musijala je nedavno potpisao prvi profesionalni ugovor sa Bajernom i od njega se tek očekuje velika dele na terenu.

Misijala, koji ima 18 godina, bio je već viđen da će igrati za reprezentaciju Engleske, pošto je nastupao za selekcije Gordog Albiona do 17 i 21 godine, ali sve se okrenulo.

List "Tajms" prenosi da najveće zasluge za to što se mladić predomislio i izabrao da igra za Nemačku, ima selektor "pancera" Joakim Lev.

Mesecima unazad je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trajala borba dva Saveza oko Musijale i Nemci su u novembru prošle godine već digli ruke.

"Musijala nam je već dao signal da vidi svoju budućnost u nacionalnom timu Engleske. Mi smo se uveliko bili pomirili sa tom odlukom", rekao je šef mlađih selekcija Nemačke, Meikl Šenvajc.

I onda - preokret. Joakim Lev je otišao na kućni prag fudbalera u Minhenu, pokucao, porazgovarao sa njim i ubedio ga da se predomisli.

Uskoro je usledio i potpis ugovora sa Bajernom, a Englezi su ostali zatečeni razvojem situacije.

Šta mu je Lev obećao, ostaje tajna, ali mnogi veruju da će ovog momka gledati u timu "pancera" već na predstojećem prvenstvu kontinenta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.