Leto velikih prodaja u Superligi, i Mladost zaradila od Španaca!

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2019, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leto velikih prodaja u Superligi, i Mladost zaradila od Španaca!

U Lučanima očekuju veliki prihod.

Izgleda da je španska druga liga "obećana zemlja" za srpske fudbalere ovog leta.

Igor Zlatanović će nositi dres Numansije u narednoj sezoni kao pozajmljen igrač Majorke, a još jedan doskorašnji superligaški fudbaler nosiće dres nekog od španskog drugoligaša.

U pitanju je sada već bivši golman Mladosti iz Lučana Dragan Rosić koji je juče potpisao petogodišnji ugovor sa Almerijom.

Pre toga, Almerija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je već dovela Nikolu Maraša, a put španskog grada trebalo bi uskoro da krene i Raća Petrović.

Mladost je dobro zaradila na iem obeštećenja, pominje se cifra od oko 500 hiljada evra za mladog reprezentativca Srbije.

¡Bienvenido Dragan Rosic! 🔴⚪🔴

Welcome Dragan Rosic! 🔴⚪️🔴#fichajesUDA pic.twitter.com/7Go4L6SMfr

— UD Almería (@U_D_Almeria) August 16, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.