Lenard o poginulom pilotu helikoptera: Bio je jedan od najboljih

Izvor: B92, 31.Jan.2020, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lenard o poginulom pilotu helikoptera: Bio je jedan od najboljih

Košarkaš Los Anđeles Klipersa Kavaj Lenard potvrdio je da je više puta leteo sa pilotom Ara Zobajanom koji je poginuo u padu helikoptera.

U istom padu helikoptera, u kojem nije bilo preživelih, bio je i Kobi Brajant sa ćerkom, kao i još šestoro ljudi.

Ova tragična vest potresla je ceo svet, a da se ne radi o neiskusnom pilotu potvrdio je i košarkaš Los Anđeles Klipersa Kavaj Lenard.

"Ara je bio sjajan čovek, jedan od najboljih pilota. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio čovek kojeg ste pitali da vas preveze iz grada do grada", rekao je Lenard.

Ara Zobajan je imao više od osam hiljada letova u životu, mnoge poznate ličnosti su letele s njim, međutim 26. januara, u prepodnevnim časovima, napravio je veliku grešku i usled loše vidljivosti zakucao se u brdo.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.