Legendarni fudbaler Premijer lige: Srbija je opljačkana!

Izvor: BKTV News, 23.Jun.2018, 10:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni fudbaler Premijer lige: Srbija je opljačkana!

Skandal zbog nedosuđenog penala!

Čuveni štoper Mančester Junajteda Rio Ferdinand opisao je nedosuđen penal nad Aleksandrom Mitrovićem na utakmici Srbije i Švajcarske kao "pljačku", prenosi "Dejli mejl".

"Jedan od defanzivnih igrača uopšte nije gledao u loptu. Mitrović je bio među dvojicom igrača, kako je to uopšte mogao da bude faul u napadu? Ovo je bilo kao pljačka na ulici, neverovatno", rekao je Ferdinand tokom analize utakmice Srbije i Švajcarske na >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Bi-Bi-Siju (BBC).

Fudbaler Vest Hema Pablo Sabaleta se složio sa Ferdinandom, rekavši da ne može da veruje da faul nije dosuđen.

"Mislim da je ovo bila veoma čista situacija za sudiju, pošto jedan od igrača uopšte nije gledao loptu. Samo je držao Mitrovića", rekao je Sabaleta.

Ferdinand je istakao da je sudija trebalo da proveri spornu situaciju koja se desila u 66. minutu utakmice na VAR-u.

"Mislim da je trebalo da dođe do VAR. Ne znam šta su ljudi koji donose odluke (na VAR-u) radili, ali moraju dobro sebe da pogledaju, jer su dva igrača rvačkim potezom oborila Mitrovića", rekao je Ferdinand, prenosi "Dejli mejl".

Utakmica Srbije i Švajcarske završila se porazom srpske reprezentacije, nakon gola Šaćiriija u 90. minutu utakmice.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.