Legenda otkrila, brat Miha ga naučio slobodnjacima! Ne preterujemo, Srbin mu je poslao poruku da se naježiš!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2020, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legenda otkrila, "brat" Miha ga naučio slobodnjacima! Ne preterujemo, Srbin mu je poslao poruku da se naježiš!

Kada ovakav čovek tako govori o Mihajloviću...

Nekadašnji argentinski fudbaler Huan Sebastijan Veron rekao je danas da je od Siniše Mihajlovića naučio da izvodi slobodne udarce, kao i da srpskog trenera smatra svojim bratom.

Pred sam kraj svoje karijere Argentinac je u Laciju igrao sa mladim Hoakinom Koreom, koji ga je zamolio da mu pokaže kako da izvodi slobodne udarce.

"Kada je bio dete zaustavio me je na terenu i zamolio da mu objasnim kako izvodim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << slobodnjake. Pokazao sam mu kako da postavi telo i stopalo. To je Siniša isto učinio za mene", rekao je Veron, prenose italijanski mediji.

On je kazao i da je "njegova karijera u Italiji počela i završila se s Mihajlovićem".



"Trenirao sam s njim kada sam tek stigao u Italiju, prvog dana sam ga već video kako postavlja siluete na sedam metara. Rekao sam mu da ne mogu to, a on je uvek postizao golove. Tako je napredovao, a i ja sam uz njega"
, rekao je Argentinac.

Veron i Mihajlović igrali su zajedno u Sampdoriji, Laciju i Interu, a nekadašnji vezni igrač navodi da su i dalje u kontaktu i da ga je podržao u borbi protiv leukemije.

"Poslao sam mu poruku na dan njegove konferencije za štampu. Već sam znao šta će biti njegov odgovor, i pre nego što je stigao. Rekao mi je 'Hvala, volim te, ionako ću pobediti', on je moj brat", zaključio je Veron.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.