Lebron: Vakcina je ispravna stvar, ali neću da pozivam druge

Izvor: B92, 28.Sep.2021, 22:04

Lebron: Vakcina je ispravna stvar, ali neću da pozivam druge

Američki košarkaš Lebron Džejms, i pored toga što je vakcinisan protiv koronavirusa, odbio je da ohrabri bilo koga da to učini.

On je taj potez objasnio time da to nije njegova uloga.

"Mogu da govorim samo u svoje ime. Svako ima pravo da učini ono što smatra da je ispravno za njega i njegovu porodicu. Bio sam skeptičan, ali nakon istraživanja shvatio sam da je najbolje da moja porodica i ja primimo vakcinu", rekao je Džejms.

S obzirom na status >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << najveće NBA zvezde Džejms je odbio da preuzme ulogu u kojoj će promovisati vakcinaciju.

"Ovde govorimo o telu pojedinca. Ne radi se o politici, rasizmu ili policijskoj brutalnosti. Radi se o dobrobiti lljudi i smatram da ne treba da se mešam. Znam šta sam učinio i šta su moji prijatelji učinili, ali ne želim da pozivam bilo koga da učini to isto", izjavio je Džejms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.