Lazić i Alimpijević motivisani da se osvete Nemcima: Pobeda leči rane iz Kupa Radivoja Koraća

Izvor: BKTV News, 22.Feb.2018, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazić i Alimpijević motivisani da se osvete Nemcima: Pobeda leči rane iz Kupa Radivoja Koraća

Šampion ABA lige ponovo na evroligaškoj sceni

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su danas u Nemačku, gde ih sutra od 20.45 časova očekuje meč 23. kola Evrolige protiv Brosebaskets Bamberga.

Pred put na gostovanje šampionu Nemačke, svoje utiske izneo je strateg Crvene zvezde Dušan Alimpijević.

„Idemo dalje posle kupa, moramo da se trgnemo i da se vratimo na onaj put na kome smo bili pre tog takmičenja. Sama činjenica da nas očekuje utakmica >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << sa Bambergom je i motiv više, jer su nas pobedili su Beogradu. Odlaskom trenera Trinkijerija ne verujem da će se nešto puno promeniti, utakmicu će voditi njegov pomoćnik koji ih je vodio i u periodu dok je Trinkijeri bio na operaciji. Od rivala očekujem igru koja ih krasi u prethodnom peridou, odlični individualci na spoljnim linijama, pre svega Heket i Hikmen. Imaju sjajnu spoljnu liniju i u njenom zaustavljanju vidim jedan od načina da dođemo do dobrog rezultata", rekao je trener crveno-belih.

Važnost sutrašnjeg duela naglasio je i Branko Lazić.

"Imali smo malo veću pauzu u Evroligi, bila je ta pauza zbog nacionalnog kupa, ali smo imali nekoliko dana da se pripremimo za gostovanje Bambergu. Idemo u Nemačku da odigramo dobro i želimo da zabeležimo pobedu. Želimo da se vratimo na pobednički kolosek i nastavimo da pružamo dobre partije u Evropi, kako bi potpuno spremni dočekali nastavak sezone u ABA ligi", rekao je kapiten Crvene zvezde.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.