Lazar Ćirović na Grbićevom spisku za Ligu nacija

Izvor: KGsport.info, 05.Apr.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Ćirović na Grbićevom spisku za Ligu nacija

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić objavio je širi spisak igrača na koje računa za predstojeću, drugu po redu, Ligu nacija. Među 32 igrača na Grbićevom spisku, nalazi se i ime nekadašnjeg odbojkaša Radničkog Lazara Ćirovića, koji sa velikim uspehom nastupa za italijansku Kionu iz Padove.
27-godišnji primač servisa bio je u širom izboru reprezentativaca i za prvo izdanje Lige nacije prošle godine, ali nije učestvovao na završnom turniru u Francuskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << /> Ćirović već dve sezone nastupa u Seriji A, najjačoj odbojkaškoj ligi na svetu, gde brani boje Kione iz Padove. Prethodno je igrao za grčki Panatinaikos, turski Afion, Budvansku rivijeru i naravno kragujevački Radnički, klub u kome je ponikao.
Naša reprezentacija će u okviru prvog vikenda Lige nacija, od 31. maja do 2. juna, u dvorani SC „Vojvodina“ ugostiti selekcije Japana, Francuske i Rusije. Prvu utakmicu „orlovi“ će odigrati protiv Japana (31. maj), potom sledi duel sa Francuskom (1. jun) i na kraju sa selekcijom Rusije (2. jun).
Do kraja ove faze takmičenja naše najbolje odbojkaše očekuje još dvanaest utakmica, nakon čega će biti poznato da li će „orlovi“ izboriti mesto među prvih pet reprezentacija, koje stiču pravo igranja na finalnom turniru Lige nacija od 10. do 14. jula u Čikagu.
Foto: OSS

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.