Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2021, 16:46

Lautaro kaže da je srećan, ali ko posle Lukakuovog i Hakimijevog slučaja sme da tvrdi da će ostati?

"Lautaro je Interov igrač i srećan je u Italiji. Doneo je odluku da ostane", ističe agent argentinskog napadača

Trusno je poslednjih nedelja u Interu. Zemljotres za zemljotresom razaraju dom šampiona Italije. Dan za danom, evropski mediji potresaju zidine Đuzepe Meace. U subotu informacijom da je Romelu Lukaku definitivno dogovorio povratak u Čelsi, danas saznanjem da je na pragu drugog londonskog tima, Totenhema, i Lautaro Martinez. Međutim, vest koju je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nešto više od dva sata u etar pustio ugledni britanski Tajms ubrzo je demantovana. I to od strane Lautarovog agenta.

Alehandro Kamano, zadužen za karijeru popularnog Bika, tvrdi da Martinez ovog leta neće napuštati prestonicu mode.

"Nikada neće forsirati odlazak iz Intera. Nikada. Lautaro je Interov igrač i srećan je u Italiji. Doneo je odluku da ostane", prenosi južnoamerički novinar Sezar Luis Merlo Kamanove reči.

Zvuči poznato? Kada je sredinom jula na svom Tviter profilu Romelu Lukaku poželeo da malo proćaska sa navijačima Intera uz tvit "Krenimo, postavljajte svoja pitanja", novinar talkSport-a Trevor Sinkler ga je upitao "kako mu se dopada plavi deo Mančestera", a Belgijanac odgovorio kratko i jasno:

"Srećan sam u Interu".

Ašraf Hakimi - sredina aprila:

"Tim koji me je najviše privukao bio je Inter, a ja sam u njemu video obećavajuć projekat. Počastvovan sam što sam zaštitno lice na promociji novog klupskog grba. Sviđa mi se (klupski logo), jer gleda u budućnost, budućnost koju možemo da gradimo zajedno. Nadam se da ću ostati u ovom klub još dugo, vrlo sam srećan", izjavio je tada marokanski bek za La Republiku.

Druga nedelja avgusta - Hakimi je je već mesec dana igrač Pari Sen Žermena, Lukaku je praktično novo pojačanje Čelsija. A iz Intera se za sada ne oglašavaju po pitanju Lautarove prodaje. Zbog svega što se u prethodna dva-tri meseca izdešavalo na njihovom omiljenom stadionu, navijači Nerazura ni u šta više ne smeju i ne žele da veruju.

Kako i bi, kad uprava šampiona Italije uveliko radi na dovođenju novih napadača. Korijere delo Sport čak tvrdi da se Inter već dogovorio sa Edinom Džekom, dok istovremeno pokušava da završi transfer Duvana Zapate.

I ko posle svega može da garantuje da će Lautaro za dve nedelje, kada zvanično počne sezona u Seriji A, krenuti u odbranu titule. Skudeta koji su, našalio se neko na Tviteru, očigledno uzeli na pozajmicu.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.