Laso: Mnogo nam je važna ova pobeda, ali nije bilo lako - zbog delija

Izvor: Blic, 02.Jan.2015, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laso: Mnogo nam je važna ova pobeda, ali nije bilo lako - zbog "delija"

Trener košarkaša Real Madrida, Pablo Laso, istakao je da njegovoj ekipi nije bilo lako da izdrži pritsak sa tribina beogradske Arene u pobedi nad Crvenom zvezdom Telekom od 72:79 na startu Top 16 faze Evrolige.

"Bilo nam je važno da održimo koncentraciju i intezitet tokom svih 40 minuta, a to nije bio nimalo lak zadatak u ovoj hali, zbog mnogo pritiska od strane Zvezdinih navijača. Ali, bili smo na visini zadatka u celom meču, bolje smo odigrali drugo poluvreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kontrolisali smo skok i ritam igre, što nam je omogućilo da postignemo neke ključne poene iz kontranapada i usmerimo utakmicu u željenom pravcu. Mnogo nam je važna ova pobeda", rekao je Laso.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena,   Evroliga

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rudi Fernandez: Teško je dati sve od sebe u ovakvom ambijentu

Izvor: Blic, 02.Jan.2015

Jedan od najboljih košarkaša Reala u pobedi nad Crvenom zvezdom Telekom od 72:79, Rudi Fernandez, priznao je da nije bilo lako igrati pred "delijama"..."Bili smo agresivni u odbrani, to je presudilo. Teško je igrati sa 100% mogućnosti u ovakvom ambijentu, ali mi smo odigrali, pre svega, pametno....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.