Lampard potvrdio, Čelsi bez kvarteta na gostovanju Votfordu

Izvor: B92, 02.Nov.2019, 11:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard potvrdio, Čelsi bez kvarteta na gostovanju Votfordu

Fudbalere Čelsija u subotu 2. novembra od 18.30 očekuje gostovanje ekipi Votforda u okviru 11. kola Premijer lige.

Menadžer "plavaca" Frenk Lampard ima dosta problema sa povređenim igračima, pa se očekuje da bi susret mogli da propuste Antonio Ridiger, N'Golo Kante, Andreas Kristensen i Ros Barkli.

Lampard je uoči narednog gostovanja otkrio kakvo je stanje sa njihovim povredama.

"Ridiger nije spreman. Video sam komentare kako je spreman, ali to je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pogrešno, u ponedeljak ide na nove konsultacije sa lekarom. Videćemo kako će biti dalje. Što se tiče Kantea, on je blizu povratka, nadam se da će biti spreman za Ajaks sledeće nedelje", kaže Lampard.

U mnogo boljoj poziciji su Kristensen i Barkli.

"Ros još nije spreman, ali nije daleko od povratka. Andreas je prilično spreman, ostalo je samo da vidimo te finese, jer nije isto biti spreman i biti spreman za meč. Jasno je da ne mogu tek tako ući u tim posle pauze", rekao je strateg "plavaca".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.