Lampard jedva čeka januar, Stamford Bridž ne pamti ovo već osam godina!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 01:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lampard jedva čeka januar, "Stamford Bridž" ne pamti ovo već osam godina!

"Plavci" su darežljivi domaćini.

Čelsi je danas iznenadio veoma negativno svoje navijači izgubivši od Sautemptona rezultatom 2:0 na svom stadionu.

Ono što možda još više boli "plavce" jeste to da Lampardovi puleni nisu stvorili niti jednu ozbiljnu šansu da ugroze "svece". Ove sezone deluje kao da je "Stamford Bridž" izgubio svoju ulogu tvrđave, ovo je bio drugi uzastopni poraz Čelsija na svom terenu u PL - nešto što nismo videli osam godina.

Jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je da će tokom narednog prelaznog roka morati da se radi, Čelsi je ove sezone izgubio četiri meča na svom terenu u ligi, od toga čak tri u zadnjih pet utakmica.

2 - Chelsea have lost back-to-back home Premier League matches for the first time since November 2011 under Andre Villas-Boas. Concern. #CHESOU pic.twitter.com/tGIZXZV87S

— OptaJoe (@OptaJoe) December 26, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Čelsi u panici, Lamps odlučio šta će kupiti, ali mu klub neće ispuniti najveću želju!

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019

Nije više slučajno, previše bodova već prosuto na "Stamford Bridžu", Frank Lampard priznao, rešenje je zimska pijaca. Šta je plan Čelsija?..Još jedan poraz Čelsija na domaćem terenu, kako kažu Englezi, strah od "Stamford Bridža" još postoji, ali sada na pogrešnoj strani. U Murinjovo vreme,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.