Lalatović obezbedio još jedno pojačanje

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 23:27

Lalatović obezbedio još jedno pojačanje

Mladi fudbaler Vanja Ilić novi je igrač Radničkog iz Niša, saopštio je klub.

Kako se navodi, Radnički je danas angažovao 22-godišnjeg krilnog napadača, koji je ponikao u beogradskom Radu, a nastupao je i za Žarkovo.

"Dobio sam veliku šansu došavši u klub kao što je Radnički i nadam se da ću je iskoristiti. Drago mi je što ću biti deo ove ekipe i nadam se da ću opravdati očekivanja trenera Nenada Lalatovića, kao i čelnika kluba. Cilj mi je da odradim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pripreme na najvišem mogućem nivou, da se nametnem treneru i da naredne sezone odigram što više utakmica", rekao je Ilić posle potpisivanja ugovora.

Pre Ilića dres Radničkog tokom prošle sedmice zadužili Damir Kahriman, Vukadin Vukadinović, Nikola Vujadinović, Aleksandar Pejović i Borko Duronjić, a ugovor sa klubom prodžio je Aleksandar Kovačević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.