Lalatović: Pokazali da zaslužujemo poziciju na kojoj se nalazimo

Izvor: B92, 02.Nov.2018, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović: Pokazali da zaslužujemo poziciju na kojoj se nalazimo

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović rekao je da je njegova ekipa pobedom protiv Mačve pokazala da zaslužuje poziciju na kojoj se nalazi.

Fudbaleri Radničkog nastavili su sa sjanim rezultatima u Superligi Srbije, pobedom nad Mačvom 3:0 na "Čairu" su se učvrstili se na drugom mestu na tabeli sa 31 bodom, četiri ispred Partizana.

"Mačva je došla ovde da igra fudbal. Nije bilo lako doći do ove pobede, koja je ispoljena previsokim rezultatom, ali još >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jednom smo obradovali navijače i pokazali da apsolutno zaslužujemo poziciju na kojoj se nalazimo. Nadam se da ćemo tu ostati i da neko konačno, na polusezoni, razdvoji Zvezdu i Partizan", rekao je Lalatović.

Govoreći o samom meču, Lalatović je naveo da se na kraju ispostavilo da su izmene bile dobre.

"Haskić je otišao na krilo i namestio gol, Nikodijević je ušao sa klupe i postigao gol, tako da moram da budem zadovoljan posle ovog meča", rekao je trener ekipe s Čaira.

Trener Mačve Darko Tešović kazao je da je, i pored poraza, zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Glupo zvuči da jedan trener kaže da je zadovoljan posle 0:3, ali ja večeras stvarno mogu da budem zadovoljan onim što su moji fudbaleri prikazali, posebno do drugog gola Radničkog. Tome je prethodio slobodan udarac Adamovića, koji je golman Radničkog nekako zaustavio. Da smo tada dali gol, možda smo mogli utakmicu da uvedemo u tok da iz nje nešto više izvučemo. Rezultat nije najrealniji, ne u smislu da Radnički nije zaslužio pobedu, ali mi smo svakako zalsužili da postignemo neki gol", rekao je Tešović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.