Izvor: MozzartSport.com, 12.Feb.2021, 23:41

Lalatović: Da je pun stadion, ovo bi bila najinteresantnija utakmica u Evropi

“Za ovakve mečeve se živi”, kaže trener Vojvodine

Pravi spektakl pružili su fudbaleri Vojvodine i Čukaričkog u meču 21. kola Superlige na Banovom brdu. Novosadski tim je gubio sa dva gola razlike, za svega dva minuta uspeo da izjednači, potom i povede, ali je u poslednjim sekundama sudijske nadoknade ostao bez boda. Posle svega viđenog, reklo bi se najpošteniji ishod, sa čime se slaže i trener Novosađana Nenad Lalatović, svestan da je njegova ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << podbacila u prvom poluvremenu.

"Prvo poluvreme je pripalo Čukaričkom, drugo nama i mislim da je ovo najrealniji rezultat, kad vidimo kako su oni igrali u prvom, a kako mi u drugom. Protiv TSC-a su nama zamerali kako nismo imali šut u okvir gola, ali ja bih tim ljudima rekao da ako vole Vojvodinu, prvo treba da pogledaju situaciju u klubu da bi tako nešto pisali, jer treba da daju igračima vetar u leđa. Što se tiče današnje utakmice, kod prvog gola kardinalna greška naše poslednje linije, gde smo im poklonili gol. Čukarički se tu digao, igrao sjajno. Dobra je utakmica, za ovakve utakmice se živi i da je pun stadion ova utakmica bi bila najinteresantnija u Evropi. Šest golova, utakmica za infarkt, gubiš 2:0, preokreneš, primiš gol u 98. minutu i na kraju možemo biti zadovoljni i jedni i drugi", rekao je Lalatović na konferenciji za medije posle utakmice.

Iako je protestvovao kod sudije zbog gola postignutog nakon što je istekla nadoknada vremena, Lalatović nije želeo da komentariše odluku arbitra.

"Sudija je planirao da produži sedam minuta i to je njegovo pravo. Sad, što je gol pao posle sedmog minuta nije bitno, ne bih komentarisao."

Saglasan je sa trenerom Vojvodine bio i njegov kolega na suprotnoj strani Dušan Đorđević.

"Prvo poluvreme smo igrali dobro, ozbiljno, vodili smo 2:0. U drugom poluvremenu Vojvodina je prikazala bolju igru. Opravdanje za moju ekipu je vrlo rano dobijen crveni karton i penal koji je dosuđen za Vojvodinu. Ne bih komentarisao suđenje, još smo vrući, nismo pogledali snimke, ali svakako da je utakmica bila onakva kako je kolega opisao, do poslednje sekunde neizvesna i na kraju je taj rezultat i realan", rekao je trener Čukaričkog.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.