Izvor: MozzartSport.com, 29.Apr.2021, 21:29

Lalatović: Bili smo bolji i sa igračem manje, nismo zaslužili poraz

Trener Vojvodine pohvalio svoje izabranike posle pobede Zvezde

Vojvodina je u susretu sa Crvenom zvezdo uspela prilično da namuči domaćina i oteža mu put do proslave titule, ali je tim Nenada Lalatovića ipak sa stadiona Rajko Mitić otišao praznih šaka. Epilog utakmice probudio je žal kod stratega Novosađana koji je na račun svojih izabranika, uprkos porazu (0:1) imao samo pozitivne kritike.

"Ne mogu da budem srećan posle poraza, ali se osećam lepo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zbog igre mojih momaka. Igrali smo fenomenalno pola sata sa igračem manje, dali smo sami sebi gol. Zvezda nije imala neke stopostotne šanse danas, a mi i sa deset igrača smo bili opasniji tim. Smatram da smo zaslužili više od poraza, trebalo je da osvojimo makar bod", izjavio je Lalatović.

Vojvodina je na čelu sa Lalatovićem obezbedila novi izlazak na internacionalnu scenu, ali je sudbina šefa stručnog štaba još pod velikim znakom pitanja.

"Ne brinem o svom statusu, i da ne ostanem u Vojvodini već imam gde mogu da potpišem ugovor. Pitanje da li ću ostati u klubu je zapravo za čelnike kluba, a ne za mene. Vreme će pokazati", kazao je trener Novosađana.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.