Laku noć – nokaut u prvoj rundi VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2022, 09:49

"Laku noć" – nokaut u prvoj rundi VIDEO

Džamal Hil je u noći iza nas nokautirao Džonija Vokera na UFC Fight Night u Las Vegasu.

Dok željno iščekujemo 5. mart i borbu Horhea Masvidala i Kolbija Kovingtona, UFC nas je počastio interesantnim događajem u Las Vegasu.

Kao glavna borba Fight Night u poluteškoj kategoriji su se susreli Džamal Hil i Džoni Voker, a borba je završena u prvoj rundi.

Džoni Voker, nekadašnji kandidat za šampionski pojas i čovek kome su prognozirali borbe sa Džonom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džonsom "na krv i nož" nokautiran je posle nekih 3 minuta borbe sa Hilom.

Hil je sjajno pogodio bradu Džonija Vokera, a nokaut možete videti i sami.

Na ostalim borbama, videli smo Kajla Daukasa koji je polugom završio borbu jedan sekund pre kraja prve runde savladavši Džejmija Piketa.

Takođe, Parker Porter je bio bolji od Alana Bodoa odlukom sudija, a Džim Miler je nokautom savladao Nikolasa Motu, a Hoakim Bakli je savladao Abdul Razaka Alhasana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.