Lacio - Levi bek stigao, za njim i Papu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Jun.2018, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lacio - Levi bek stigao, za njim i Papu! (foto)

"Nebeskoplavi" oćas posla završili dva posla.

Kako prenose italijanski mediji, novi fudbaleri Lacija će u narednim danima postati Riza Durmisi i Alehandro Papu Gomez.

Što se tiče Durmisija, on nastupa na poziciji levog beka, dolazi iz Betisa, za koji je minule sezone upisao 24 nastupa u Primeri, a postigao je i dva pogotka.

Danski internacionalac je već obavio lekarske preglede, potpisaće četvorogodišnji ugovor težak 1,3 miliona po sezoni, a Andalužani >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će na ime transfera zaraditi oko sedam miliona evra.

Alcuni 📸📸 delle visite mediche d’idoneità sostenute questa mattina da Riza #Durmisi in @ClinicaPaideia pic.twitter.com/wXR71L7iE3

— S.S.Lazio (@OfficialSSLazio) 21. јун 2018.

Što se tiče Gomeza, Lacio je dogovorio uslove sa njegovim agentom, ostaje da se Rimljani dogovore sa Atalantom oko obeštećenja.

"Nebeskoplavi" nude 10 miliona za 30-godišnjeg fudbalera, Atalanta traži pet više, ali se veruje da će se naći na sredini (12 do 13 miliona evra).

Sjajni Argentinac je sa kapitenskom trakom predvodio tim iz Bergama prošle sezone, upisao je devet golova i 14 asistencija u Seriji A.

#Lazio in talks for #Atalanta forward Papu Gomez, but offer is €10m and demand €15m https://t.co/SbAwyYrxAk #SerieA #Argentina pic.twitter.com/PSUWh8pk4I

— footballitalia (@footballitalia) 21. јун 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.