LaLiga: Ko će ostati u vrhu tabele?

Izvor: B92, 26.Okt.2018, 17:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LaLiga: Ko će ostati u vrhu tabele?

Valjadolid i Espanjol pokušaće da potvrde dobre igre i ostanu u gornjem delu tabele u međusobnom duelu (21.00) koji otvara 10. kolo LaLige.

Da se ovog vikenda ne igra meč između Barselone i Real Madrida, svakako da bi ova utakmica ponela epitet derbija kola jer Valjadolid i Espanjol predstavljaju velika iznenađenja na početku španske lige.

Novi prvoligaš ulazi u ovu utakmicu nakon 4 uzastopne pobede, poslednji su stradali igrači Betisa na svom Benitu Viljamarinu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gde je Valjadolid slavio (1-0).

Sa druge strane trenutno drugoplasirana ekipa LaLige Espanjol igra totalno drugačije u odnosu na protekle sezone gde su uglavnom posle prvih kola bili u drugoj polovini tabele.

Gosti u ovaj meč ulaze sa dva boda više od Valjadolida i pobedom bi mogli da prenoće na prvom mestu španske lige.

U timu domaćih zbog povrede neće biti Duje Čopa, dok je u katalonskom timu ambulanta “prazna” i svi konkurišu za tim.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.