LUKA ZVAO ALBANCA: Jović doneo RADIKALNU odluku, ovo niko nije očekivao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 13:01

LUKA ZVAO ALBANCA: Jović doneo RADIKALNU odluku, ovo niko nije očekivao (FOTO)

Totalni preokret.

Bilo je gotovo sigurno da će Luka Jović napustiti Real Madrid ove zime, pošto je nezadovoljan minutažom. Nagađalo se samo da li će se preseliti u neki od poznatih klubova Premijer lige ili Serije A.  Međutim kako piše španski list "As" to više nije slučaj.

U tekstu naslovljenom "Radikalni zaokret Luke Jovića" objašnjava se da je Srbin od svog agenta Falija Ramadanija prvobitno tražio da mu nađe novi klub na zimu, a sada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poručio da odustaje od toga i da želi da ostane u Real Madridu i dokaže se da može da bude važan deo tima.

Real Madrid : la grande décision prise par Luka Jovic pour son avenir https://t.co/Ma0JNTw3tj

— Infos Sport (@infossport21) December 9, 2021

Nakon mečeva sa Sosijedadom i Interom, Jović bi mogao da dobije šansu i protiv Atletiko Madrida, ako Benzema ne bude definitivno spreman, što bi mogla da mu bude i najvažnija utakmica karijere. Podsetimo na Anoeti Jović je postigao gol i imao aisstencijom, dok je protiv italijanskog šampiona bio starter.

Ako sve krene po planu za njega, ostaće u Real Madridu i odbiće sve ponude pošto mu je igranje za "kraljevski klub" dečački san.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.