LUDNICA NA BOMBONJERI! Remi Boke i Rivera posle velike DRAME, odluka o ŠAMPIONU Južne Amerike pada u revanšu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDNICA NA BOMBONJERI! Remi Boke i Rivera posle velike DRAME, odluka o ŠAMPIONU Južne Amerike pada u revanšu! (VIDEO)

Najveći derbi na svetu.

U prvom meču finala Kopa Libertadores Boka Juniors je kao domaćin na prepunoj Bombonjeri remizirala 2:2 protiv ljutog rivala River Plate. Fantastičan meč u kome je domaći tim imao prednost u dva navrata, ali je gost zahvaljujući boljoj igri tokom celog meča uspeo da obezbedi važan remi pred revanš 24. novembra na stadionu Rivera.

River je odmah na startu velikog derbija imoa dve odlične šanse za vođstvo, ali gostujući tim i pored >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bolje igre nije imao sreće. Iako su stvorili veći mproj šansi za gol, Boka je ipak uspela da preko Abile povede sa 1:0! Golman Rivera Franko Armani je loše reagovao, što je napdač Boke Abila iskoristio i najavio pravu erupciju oduševljenja na prepunoj Bombonjeri.

Samo minut kasnije stiglo je izjednačenje! Pravi šok na stadionu usledio je posle gola lukasa Prata, koji je se odlično snašao između dva igrača i preciznim udarcem utišao Bombonjeru!

I kada se činilo da će se na odmor otići nerešenim rezultatom, na scenu je u tom trenutku stupio Dario Bendedeto! Odlično je skočio i loptu smestio u nebranjeni deo gola Armanija za kraj prvog dela.

Odmah na startu drugog dela videli smo novi gol Rivera! Gosti su potpuno zasluženo došli do izjednačenja, pošto su tokom celog duela bili organizovaniji tim na terenu. Defanzivac Boke Iskiediro, postigao je autogol i tako dodatno raspalio atmosferu na uzavreloj Bombonjeri!

U nastavku meča viđena je velika borba na obe starne kao veliki broj šansi, ali je duel na kraju ipak završen remijem, što Riveru uliva dodatnu sigurnost pred revanš za 13 dana na domaćem terenu.

BOKA JUNIORS - RIVER PLATA 2:2

STADION: Bombonjera (50.000)

SUDIJA: Roberto Tobar 

STRELCI: Abila 34, Benedeto 45+1 - Prato 35, Iskierdo (autogol) 61

Boka Juniors: Rosi - Hara, Iskierdos, Magaljan, Olasa - Nandez, Barios, Perez - Vilja (od 71. Tevez), Abila, Pavon (od 27. Benedeto)

River Plata: Armani - Montijel, Majdana, Pinola, L. Martinez (od 58. Fernandez), Kasko - Palasios, Perez, G. Martinez - Bore, Prato.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.