LUDILO MEĐU PARTIZANOVCIMA: Filip OKAČIO fotku sa Old Traforda! Saigrači ga UNIŠTILI komentarima

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 13:13

LUDILO MEĐU PARTIZANOVCIMA: Filip OKAČIO fotku sa Old Traforda! Saigrači ga UNIŠTILI komentarima

Vezista crno-belih pred odlaskom iz Humske.

Fudbaleri Partizana u četvrtom kolu Superlige Srbije gostuju Radniku. Veče pre meča u Surdulici, crno-beli su se dobro zabavili, a "glavna meta" je bio Filip Stevanović.

Naime, posle saznanja da će Partizanov vunderkind postati novi član Crvenih đavola, mladi vezista je na Instagramu okačio fotografiju sa Old Traforda, sa utakmice crno-belih i engleskog velikana u Ligi Evrope.

👀🤔

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Filip Stevanovic (@stevanovic10) on Aug 14, 2020 at 10:24am PDT

Usledile su "prozivke" saigrača iz Partizanovog tabora, među prvima oglasili su se Rajko Brežančić, Bojan Matić i novajlija Maki Banjak.

Defanzivac i napadač su ostavili isti komentar Stevanuviću "welcome to Surdulica", dok je poslednje pojačanje iz ljubljanske Olimpije ostavio emotikon smejanja.

Nema sumnje da su se izabranici Sava Miloševića sjajno zabavili veče pred gostovanje u Surdulici. Podsetimo, meč protiv Radnika igra se od 19 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.