Izvor: MozzartSport.com, 27.Apr.2021, 08:36

LUDI TIKET (-), utorak, 5.420.118 dinara: Alo, pao je na 50. paru!

Promašaj je naplaćen iznosom od 51.100 dinara

Kažu zmija, e pa ovaj tiket je i više od nje… Šta reći sem da je igrač s veba ulužio 511 dinara, a pogdio 49, od popunjenih 50 parova. Verujemo da retko viđete ovakve tikete, kao i mi koji smo takođe zatečeni lucidnošću igre kojoj je malo falilo da ostvari potpun uspeh, odnosno da igraču donese 5.420.118 dinara.

Greška je nastupila na meču Segunde, budući da je igrač na paru Sabadelj – Majorka negirao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da će zbir golova na biti jedan. Međutim, bilo je baš tako, pa je u vodu palo sve ono što je prošlo... Bilo bi besmisleno da navodimo koji su sve parovi prošli, umesto čega vredi konstatovati da su sve igre bile svedene na nešto niže kvote, odnosno na tipobanje na negaciju ukupnog broja pogodaka na meču.

Kako bilo da bilo, tiket nije prošao, pa je MOZZART morao da reaguje. Po pravilima benefita „NAPLATI PROMAŠAJ“, isplaćen je iznos od 51.100 dinara, jer igrač je zaista zaslužio da mu se ovoliki broj pogodaka nagradi...

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.