Izvor: MozzartSport.com, 26.Jan.2021, 10:35

LUDI TIKET, utorak, 226.469 dinara: Mladenovčanin prešao 11 nivoa igrice

Uz svega 50 dinara uloga, zaslužio je da na ruke dobije 37.744 dinara “SUPER MULTI BONUS” keša

Mladenovčanin je lagodno slistio tipove na listiću dugom 11 parova. Kao što vidite, ima tu Portugalaca, italijanske Serije C, Primere, Lige 2… Znači, listić je prava papazjanija, ali ne u smislu odabira igrara koje su sve bile fiksirane na konačne ishode.

Zaista lepo tipovanje, uz odličnu pogođenu ukupnu kvotu 3.774,50. Čestamo još jednom, ali ne zaboravljamo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ni da nagradimo mladenovačkog mahera koji na ruke dobija 37.744 dinara “SUPER MULTI BONUS” keša. Ako vam je teško da računate, to vam je 20 procenata više u odnosu na standardno očekivan dobitak u iznosu od 188.725 dinara.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.