Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2020, 09:06

LUDI TIKET (-), utorak, 159.469 dinara: Virtuelno proklizao, pa naplatio kiks

Kvota 4.622,31 u Smederevskoj Palanci nije prošla, ali je zato pogođena kombinazzija na Betis i Granadu, teška koeficijenta 5,00…

Kada padnete na jednom od ukupno osam parova, kaže se da sreća nije bila na vašoj strani. To se desilo igraču iz Smedervske Palanke koji je čekao kvotu 4.622,31, pa naplatio 3.000 dinara. Da nije pao na fudbalu preko džojstika, zbog ostalih jakih kvota, tiked bi mu sa samo 30 dinara uloga džepove napunio sa 159.469 dinara.

Dobro, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << nije loše ni ovako, jer MOZZART je uz benefit NAPLATI PROMAŠAJ, njegov ulog pomnožio 100 puta. Zaslužio je, jer primera radi, prošla mu je kombinazzija X&2+ na Betis i Granadu koja je sama po sebi vukla koeficijent 5,00. Zbilja odlično, uz želju igraču iz Smederevske Palanke da nas i u buduće iznenađuje ovakvim igračkim bravurama.

Pogledajte MOZZART NJUZZ, vaš prozor u svet sporta...

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.