Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2021, 09:32

LUDI TIKET, subota, 93.647 dinara: Bravurozno hvatanje Danaca i vera u otpor Austrije

S lakoćom zaokruženi svi parovi

Četiri sigurice prošarane sa dva rizičnija tipa i imamo dobitnu kombinaciju. Na uplatnom mestu Kanarevo brdo rodio se dobitni tiket koji je našem kladiocu doneo oko 800 evra. Kako su samo savršeno uhvaćeni Danci mozzart kombinacijom 2&2-5 golova. Verovalo se i u čvrst otpor Austrije, a selekcija Franka Fode je u 90. minuta izdržala protiv moćnih Italijana. To su bili mečevi sa najvećim koeficijentima.

Ostale kvote su zaokružene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << poprilično lako. Rijeka sigurna protiv Dragovoljca za ubedljiv kec, Rapid i Lafnic su režirali goleadu, a bila su dovoljna samo tri pogotka, Regenzburg je uništio Linc za potvrdu kombinacije 1%2+, a ako i možemo da pričamo o paru koji je pravio "problem", onda je to Soligorsk - Dinamo Brest, premda je i on zaokružen već u 71. minutu.

Dakle, na uplatu od 3.500 došla je isplata od 93.647 dinara u koje je uključeno i uvećanje dobitka od dva posto zbog Mozartovog benefita BONUS 1000%.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.