Izvor: MozzartSport.com, 31.Jul.2021, 06:48

LUDI TIKET (-), subota, 785.524 dinara: Zbog gola otišlo preko 6.500 evra, utešna nagrada odlična

Ono kada se sastavljanje listića svakako ispati

U svakodnevnici svakog kladioca bar jednom se dogodi ono što nijedan ne želi. da mu zbog "sitnice" propadne tiket koji je mogao da mu donese veliki novac.

Ako pitate našeg igrača koji je svoj listić uplatio putem aplikacije MOZZART Bet, taj momenat se desio upravo sinoć! Sastavio je vlasnik ovog tiketa kombinaciju od deset parova i bio na odličnom putu da inkasira čak 785.524 dinara iliti preko 6.500 evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ali je na kraju ostao bez tog novca zbog - jednog gola!

Pamtiće verovatno dugo naš igrač fudbalere Rapida iz Bukurešta i Farula. Pogotovo domaćina, na čiju je pobedu računao. Jeste, doduše, to bio svojevrsni rizik pošto je kvota na keca iznosila 2,35, ali nije bilo nerealno očekivati trijumfa Rapida. No, izostala je, iako je Rapid imao čak pet udaraca u okvir gola...

No, da u Mozzartu znaju da brinu o onima koji zbog ovakvih stvari ostanu bez glavne nagrade potvrdilo se i sada. Pošto je aktviran benefit "NAPLATI PROMAŠAJ" vlasnik ovog tiketa zaradio je 10.000 dinara iliti 100 puta veću sumu od uplaćene koja je iznosila 100 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.