Izvor: MozzartSport.com, 19.Jun.2021, 08:14

LUDI TIKET (-), subota, 497.874 dinara: Mešano meso, ali veliki zalogaj u Norveškoj

Pad u tamošnjoj Drugoj ligi

Sedam parova, sedam zahtevnih igara. Ispostavilo se da se u takvom mešanom mesu – a na tiketu su se našli mečevi Prvenstva Evrope, irske lige, elitnog ranga u Urugvaju, Druge lige Norveške – našao jedan veliki zalogaj.

Igrač koji je tiket upatio posredstvom interneta, tipovao je da će na susretu Kfum – Ranhajm slaviti gost, iako je to bilo teško očekivati s obzirom da je prethodnu pobedu zabeležio pre pet kola. Umesto >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << očekivane dvojke, tri boda su ostala domaćinu (2:1), zbog čega tiket na kome je potencijalni dobitak iznosio 497.874 dinara nije prošao.

Međutim...

Kompanija Mozzart misli na svoje igrače. Na ulog od 200 dinara, a imajući u vidu da je proizvod pogođenih kvota veći od 999, naš kladilac je na osnovu benefita NAPLATI PROMAŠAJ dobio sto puta veću sumu od vrednosti uplate, pa se na njegovom računu našlo 20.000 dinara.

Srećno!

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.