Izvor: MozzartSport.com, 08.Avg.2020, 09:25

LUDI TIKET, subota, 419.408 dinara: Ono kada kreneš na pijacu i vratiš se sa punim cegerom love

Kalenić je noćas doneo sreću jednom MOZZARTOVOM majstoru

Majstor koji je juče uplatio ovaj zanimljiv tiket u našem uplatno-isplatnom mestu kod beogradske pijace Kalenić danas je bogatiji, i to više nego zasluženo za 419.408.

Prvo je sazidao ovaj tiket od "temelja", to jest od pretpostavke da će na svih 10 odabranih susreta golove postizati oba tima. "Klot" GG je dao samo na jednom paru, a na ostalih devet ga je upario sa 3+. Sabrao ukupnu kvota na čak 517,79 >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i - PROŠAO!

Majstorija, nema sumnje pa ju je MOZZART dodatno nagradio i to BONUSOM 1.000 gde je na 10 pogođenih parova sa kvotom 1,35 i više i bez ige KONAČNI ISHOD dobio uvećanje od 35 posto. Za konačnih skoro pola miliona dinara u džepu. Danas zato može bez brige u nabavku na pijacu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.