Izvor: MozzartSport.com, 24.Jul.2021, 11:08

LUDI TIKET, subota (-), 358.363 dinara: Nikako protiv Bikova iz Salcburga

Sjajan tiket kojem je tako malo nedostajalo da postane i dobitni

Neko se juče malo igrao sportskog klađenja, pustio ruku i napravio ovaj sjajan tiket preko naše internet stranice mozzartbet.com

Već na prvi pogled je jasno da je u pitanju kladilački znalac kojem se umalo naveliko isplatilo to vaskoliko znanje. Poređao je osam parova, odabrao igre, tj. tipove koje se ređe koriste, stavio 200 dinara i čekao 358.363. Suma za respekt, kao i ovaj tiket uostalom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Ali, moralo je i to "ali". Pao je na jednom paru, i to iz austrijske Bundelsige, gde je ovaj MOZZARTOV majstor pojurio KOMBINAZZIJU 1X&GG i ozbiljnu kvotu 3,20. Međutim igrati protiv Salcburga, ubedljivo najjačeg tamošnjeg kluba, ujedno i akutlenog šampiona, ispostavilo se kao "samoubistvo".

No tu je MOZZART da malo pripomogne, pa je pet puta veća suma od uplaćene (NAPLATI PROMAŠAJ), tj. 1.000 dinara, ipak završilo kod našeg majstora.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.