Izvor: MozzartSport.com, 24.Apr.2021, 08:17

LUDI TIKET, subota, 270.000 dinara: Slave se Paje i Duda

Uhvaćene goleade u prvim poluvremenima na mečevima Rems - Marselj i Augzburg - Keln

Od tri meča u ligama petice, naš kladilac koji je uplati tiket putem web-a odbrao je dva i majstorski gađao. Obe utakmice imale su svog junaka, čoveka bez kojeg bi tip 3+ u prvom poluvremenu bio teško zaokružen. Slavi se Dmitri Paje, majstor koji je u završnici poluvremena protiv Remsa prvo šmekerskom završnicom doneo Marselju izjednačenje, a u nadoknadi vremena spojio Milika >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sa golom zapreokret, odnosno treći pogodak na utakmici. Drugi fudbaler kojem se zahvaljuje je Ondrej Duda, dvostruki strelac za Keln u provom poluvremenu protiv Augzburga.

Uplata od 3.000 dinara govori samo da je naš igrač znao da postoji dobar osnov da se zakuva već tokom prvih 45 minuta na oba duela. Instinkt ga nije prevario, a Francuzi i Nemci su mu zajedničkim snagama obezbedili isplatu od 270.000 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.