Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2020, 07:28

LUDI TIKET (-), subota, 2.840.344 dinara: Samo da ga je dao Famalikao, ali tu je "Naplati promašaj"

Mozzartov igrač osvojio 100.000 dinara zahvaljujući sjajnom bonusu

Nije baš lako naći prave reči posle pada jednog ovakvog tiketa, ali srećom pa je tu bonus "Naplati promašaj". Mozzartov igrač je preko portala mozzartbet.com uplatio sjajan tiket od 14 parova i na 1.000 uplaćenih dinara čekao dobitak od čak 2.840.344 dinara. Nažalost, pao je samo na jednom paru ili bolje reći da je bio "kratak" za jedan gol. Čekao je TGG GG na utakmici Pasoš Fereira - >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Famalikao, ali je taj meč završen rezultatom 2:0.

Ali kao što smo rekli, tu je bio bonus "Naplati promašaj" koji je našem igraču omogućio da svoju uplatu, zahvaljujući proizvodu pogođenih kvota na tiketu, uveća 100 puta, pa mu je pripalo 100.000 dinara.

Inače, ukupan potencijalni dobitak na tiketu je bio uvećan za 35 procenata ili čak 736.385 dinara zahvaljujući MOZZART BONUSU.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.