Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2021, 08:40

LUDI TIKET (-), subota, 2.075.238 dinara: Egipatske staze ipak nisu dovele do faraonskog dobitka

Mečevi isključivo iz prvenstva severnoafričke države i tip GG u prvom poluvremenu umalo da donesu preko 17.600 evra

Dve crvene lako su mogle da budu pretočene u astronomski dobitak od preko 2.000.000 dinara. Naš kladilac koji je tiket uplatio putem veba mogao je da postane pravi mali faraon budući da je tipovao na Egipćane i da mu je tako malo falilo da zaradi ozbiljan novac. Gađao je sve četiri jučerašnje utakmice egipatskog šampionata sa istom namerom - da uhvati >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gg u prvim poluvremenima. Nažalost, pao je već na jednoj od prve dve utakmice u terminu od 17.00 časova, a statistika kaže da su NB Egipat i Al Mokavlun tokom prvih 45 minuta lako mogli do golova.

Sve tri preostale utakmice su uhvaćene, tako da naš igrač nije ostao praznih šaka. Na uplatu od dve hiljade rodila se pet puta veća isplata zahvaljujući Mozzart bonusu NAPLATI PROMAŠAJ. Zašto pet puta veća? Zato što je pogođena kvota veća od 99. Svaka čast na hrabrosti da se jednom jačom uplatom poveže ovako zahtevan tiket. Ovo je pokazatelj da nije nemoguće, naročito ako poznajete prilike u nekon prvenstvu, pa onda povežete isključivo njegove mečeve.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.