Izvor: MozzartSport.com, 06.Jun.2020, 10:31

LUDI TIKET (-), subota, 1.658.751 dinara: Idi, bre Skive dođavola

Na tiketu 10 parova, igrao se samo konačan ishod za ukupnu kvotu od čak 11.058

Au , kakav tiket je sastavio MOZZARTOV igrač u Prijepolju, kakva majstorija. Sakupio je čak 10 parova, ali što se tiče igre nije previše komplikovao. Odlučio se samo za konačne ishode.

I malo je reći da mu je dobro išlo jer ga je oborio samo jedan par. U pitanju su danski drugoligaši Skive i Vendisel gde je naš velemajstor sportkog klađenja gađao keca. Ali, domaćin je odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << slabo, posebno drugo poluvreme u kojem je primio dva gola i tako otpisao ovaj divan tiket.

Prava šteta jer bi, da je prošao momak iz Prijepolja danas bio bogatiji za čak 1.658.751. Umalo milioner! Ali, šta je tu je.

A tu je uvek MOZZART koji putem benefita NAPLATI PROMAŠAJ nagrađuje sve igrače koji imaju tiket sa jednim promašenim parom, kao što je ovaj. Na uplaćenih 120 dinara gađao je koeficijent 11.058,34, ali pošto ona nije prošla uzeće 12.000 što je 100 puta veća vrednost uplate pošto je proizvod pogođenih kvota veći od 999.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.