Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 08:20

LUDI TIKET (-), subota, 1.233.490 dinara: Tako blizu, a tako daleko...

Stara fraza, ali ovoga puta baš dobro oslikava "stanje na terenu"...

Tako blizu, a tako daleko. Čuvena fraza opet je primenjiva na jedan od naših "ludih tiketa".

A kako i ne bi kad prođu kvote 12,5, zatim 10,5 i naposletku 6,75. Prođu čak dosta lagano, ali onda omane jedan "iranac". I to baš omane. Umesto u 5+, ode u 0-1. Niko ne može da kaže da nije bilo blizu - zafalio jedan zaokružen par. I opet, kako ne konstatovati da je ipak bilo daleko - gde su još četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << gola?!

I tako je majstor za golove ovoga puta ostao praznih džepova. Dobro, ne baš sasvim praznih. Znate za uobičajenu Mozzartovu praksu - NAPLATI PROMAŠAJ kad god omanete na jednoj utakmici.

U ovom slučaju proizvod pogođenih kvota iznosio je preko 499, pa je isplaćena desetostruko veća vrednost nego što je uplata. Dakle, 1.300 dinara.

A šta je moglo da bude...

Moglo je "čistih" 1.209.260 dinara. Iliti 1.233.490 dinara uz ispunjen uslov za SUPER MULTI BONUS.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.