Izvor: MozzartSport.com, 22.Maj.2021, 08:24

LUDI TIKET, subota, 1.201.634 dinara: Ispalio 12 metaka pravo u centar

Ulog od 5.000 dinara pretvorio u milionski dobitak

Dvanaest tačaka milionerskog programa igrača sa vebe prošlo je bez greške. Bilo je tu svega, pravi koktel je smućkan, a ukus mora da je odličan kada na račun legne 1.201.634 dinara. Pretežno je naš igrač sa veba gađao golove, i to je činio besprekorno, ali bilo je tu i fikseva i kombinacija. Zaista je interesantan miks napravljen.

Kretale su se kvote od 1,22 do 2,05. Igre su uglavnom bile svedene na prosečne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kvote, pažljivo i pametno su birane utakmice, a jedina koja je štrčala je ona između Šahtjor Soligorska i Dinamo Minska na kojoj se očekivalo da više golova padne u drugom poluvremenu. Bio je to jedan od prvih parova, a najviše se za poslednji. Valur je golom Pedersena u 86. minutu pozeleneo tiket. Zaslužio je naš veb igrač dobitak, jer pogoditi 12 parova nije mala stvar, već pravo umeće.

Ukupna dobitna suma na ovom sjajnom tiketu uvećana je zahvaljujući fantastičnom MOZZART BONUSU.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.