Izvor: MozzartSport.com, 15.Apr.2021, 07:39

LUDI TIKET (-), sreda, 645.051 dinara: Da je u Koreji pao jedan gol...

Ipak, Mozzart je priskočio u pomoć

Nema pravila, ali ima onih koji kažu da su veće šanse za pad što je više parova na tiketu. Da može biti da su u pravu uverio se igrač Kladionice Mozzart koji je tiket uplatio posredstvom interneta, na njega stavio 14 parova i omanuo.

Za dobitak mu je nedostajao jedan jedini gol.

Pogodio je tipove na mlaim kategorijama ruske lige, neke igre u nižim turskim rangovima, imao pogotke u Švajcarskoj, bilo je i košarkaške >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zanimacija, da bi se kobinim ispostavio duel Kupa Južne Koreje, Inčon – Anajang. Tražio se tip GG, a završilo je 3:0 u korist kostiju.

Na ulog od 220 dinara potencijalni dobitak iznosio je 645.051 dinara, međutim, kako je na osnovu Mozzart benefita Naplati promašaj proizvod pogođenih kvota veći od 999 ovaj igrač je zaradio 100 puta veću simu od uložene. U konkretnom slučaju 22.000 dinara.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.