Izvor: MozzartSport.com, 20.Okt.2021, 09:25

LUDI TIKET (-), sreda, 5.025.735 dinara: Kopljanici ga za srce ujeli

Za 15 pogodaka, promašaj naplaćuje iznosom od 10.000 dinara

Zamislite kako bi se vi osećali da vam se iz džepa izmigolji 5.025.735 dinara. Osećaj definitivno nije prijatan, kao ni samo pisanje teksta o propalom tipovanju koje je uništila predikcija da će više golova biti zabeleženo u drugom poluvremenu susreta Ajaks – Dortmund. Kopljanici su slavili sa 4:0, i ništa tu sporno nema, sve da po dva pogotka nisu pala u oba poluvremena.

Ovo je zbilja jako tužno, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << pa o preostalih 15 pogodaka ne treba ni govoriti. To je samo po sebi jako mnogo prolaznih tipova, pa predlažemo da razgledate ovaj tiket i razmislite o situaciji u kojoj se našao igrač koji je tipovao preko veb aplikacije. Jasno, morali smo mu izaći u susret, pa je MOZZART isplatio 10.000 dinara utehe na konto benefita “NAPLATI PROMAŠAJ”.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.