Izvor: MozzartSport.com, 02.Dec.2020, 10:09

LUDI TIKET (-), sreda, 4.980.691 dinara: Od siće pravio milione

Bajern osujetio dolazak tiketa o kome bi brujala cela država

Zamislite da vam u džepu zvecka 62 dinara… Malo šta se danas za te pare može kupiti, a do miliona doći jedino u MOZZART kladionici. Baš to je pokušao igrač s veba, a za dlaku nije došao skoro do pet miliona dinara u kešu. Naime, tiket je uplaćen juče oko podneva preko veb aplikacije, a na njemu je stajalo ni manje ni više nego 12 parova koji su vukli ukupnu kvotu 61.795,18. Zaista previše da bi ma kakvu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << manu nalazili, budući da je listić prošao test na čak 11 mečeva.

Kako bilo, čekao je da Bajern dobije Atletiko Madrid, ali avaj… Listić je pao na toj dvojci, meč otišao u X, a naš igrač razume se počeo da čupa kosu. Pogotke komentarisati nećemo, jer svaki je bolji od boljeg. Može to dodatno emotivno da nažulja MOZZART igrača, jer šta je sve prošao, da do cilja ne bi došao, to je zaista neverovatno. Međutim, tu je benefit “NAPLATI PROMAŠAJ”, odnosno 6.200 dinara utehe za čoveka koji je baš zaslužio da ga poštujemo zbog smelog juriša na veliki dobitak.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.