Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2021, 09:05

LUDI TIKET, sreda, 334.836 dinara: Vršačka berba konačnih ishoda

Najskuplje je naplaćen poraz Budućnosti usred Podgorice

Osnovno tipovi, odnosno konačni ishodi bili su dovoljni Vrščaninu da sastavi listić vredan novinskog članka. Kao što vidite, reč je o šest pogodaka zasnovanih na tipovima vezanim za mečeve kvalifikacija za Ligu šampiona, zatim Ligu konferencija, i konačno dva prijateljska meča, gde su remi Sevilje sa PSŽ-om i Granade sa Espanjolom doneli kvote 3,45, odnosno 3,15.

Ipak, još jače je bilo u Podgorici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odakle je stigla naplata dvojke teške koeficijenta četiri, što je zbilja igra koja vredi čak i igre u singlu. Zadivljeni smo, a ostatak priče vidite i sami, pa nema razloga da sve parove prolazimo ponaosob.

Na kraju, ostaje nam da konstatujemo da bi tiket igraču doneo 318.890 dinara, da nije “SUPER MULTI BONUS” keš isplate u iznosu od 15.946 dinara. Složićete se nije malo, što dokazuje da je ukupnom dobitku u značajnoj meri kumovala i odluka da se tiket odigra na pultu MOZZART kladionice koja uvek daje više od onoga čemu se u prvi mah nadate.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.