Izvor: MozzartSport.com, 26.Apr.2021, 09:08

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 9.835.920 dinara: U Lazarevcu su čupali kosu

Lazarevčanin se zbog Atlante i Milvokija teši sa 25.000 dinara

Juče je na uplatno-isplatnom mestu Lazarevac 3 odigran tiket koji je na konto 12 odigranih parova trebalo da overi dobitak u iznosu od 9.835.920 dinara. I, kako to obično biva kada su padovi na žilet u pitanju, tiket je pao na margini meča Atlanta – Milvoki. Nije došla ni dvojka, ali konačnih 111:104, nisu zadovoljili marginu postavljenu na 226,5.

Šteta, baš prava šteta, jer ovo je moglo baš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lepe pare da pošalje Kolubarcu. Sada, šta je, tu je, a MOZZART je tu da izvadi fleku, a mi o tačnim tipovima nećemo. Vidite i sami šta je prošlo, pa nam ostaje samo da konstatujemo aktivaciju benefita “NAPLATI PROMAŠAJ”. Reč je o isplati od 25.000 dinara, odnosno pet puta pomnoženom ulogu od 5.000 dinara.

Biće bolje sledeći put…

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.