Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2020, 09:42

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 833.888 dinara: Driblao tačne rezultate

Igrač iz Svilajnca pao na Bilbau, čekajući kvotu 16.192

Da li je iko od nas uveren u bogaćenje na konto tačnih rezultata? Ne znamo koliko je igrača spremno na ovakav podvig, ali znamo da stručnjaku iz Svilajnca nije bilo teško da na četiri para dođe do kvote 16.192. Epilog i sami vidite, jer tri para su prošla, a četvrti, Bilbao i Atletiko Madrid pao je jer je došlo konačnih 1:1, umesto 2:2 koliko je čekao entuzijasta za prolazak koeficijenta 23.

Sve u >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svemu, svaka čast za smelost, ali i za NAPLAĆEN PROMAŠAJ u iznosu od 500 dinara. Zbilja, suma nije mala, a mi mislimo da je zaslužio svaki dinarčić kao podstrek za buduće kladilačke pobede. Neka bude tako, pa neka mu naredni put prođe svaki tip, jer ko sme, taj može da dođe do dobitka koji menja život u MOZZART svetu poznatom i kao fabrika milionera.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.