Izvor: MozzartSport.com, 21.Jun.2021, 08:35

LUDI TIKET, ponedeljak, 80.000 dinara: Bombe sa istoka

Uložio je samo 200 dinara i dva puta odigrao GGI&GGII

Samo dva para, aktivirala su kvotu 400! Zašto da ne, kada je igrač s veba na tiket stavio na dva mesta GGI&GGII, pa osvojio sve što se moglo na konto uloga u iznosu od 200 dinara.

Drugoligaši iz Južne Koreje pomogli su mu da dođe do kvote 16, dok je iz Japana dočekao koeficijent 25. Utakmica Urava – Šonan uprkos jakom keficijentu za čekanje prolaska nije bila napeta. Naime, GG u prvom poluvremenu igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je dočekao u 27. minutu, dok je u drugom delu utakmice, slagalica za kompletiranje dobitnog tipa bila složena u 70. minutu meča.

Tako je to kada se u igru uključi majstor, pa mu velike kvote prolaze kao dlanom o dlan.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.