Izvor: MozzartSport.com, 13.Apr.2021, 10:03

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 662.658 dinara: Nesrećni 13. par odneo mnogo, ali Mozzart zna kako da uteši...

Nagrada od 10.000 dinara, malo li je

Postoji u narodnom predanju verovanje da broj "13" donosi nesreću, a vlasnik tiketa pred vama mogao bi komotno da potvrdi ovu tezu. Jer pored čak 12 pogodaka na ovom majstorski odigranom tiketu, trinaesti par je bio taj koji je odneo niz reku potencijalni dobitak od 662.658 dinara iliti više od 5.600 evra!

A meč koji je u nepovrat odneo fantastičan dobitak odigrao se u Nemačkoj između Hofenhajma i Bajer Leverkuzena! Kako su >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << igrali i po bod im je mnogo. Hofenhajm i Bajer Leverkuzen nijednog momenta tokom 90 minuta poslednjeg meča 28. kola Bundeslige nisu izgledali kao legitimni predstavnici Nemačke u Ligi Evrope. Brdo grešaka, igra bez igre i tri spojena pasa kao svojevrsna retkost. Kao proizvod svega jedina utakmica bez golova u kolu.

Leverkuzem jeste bio nešto bolji, pre svega u prvom delu meča, međutim osetniji pomak od dolaska Hanesa Volfa na klupu (umesto Petera Boša) nije se video ni nakon posle dve nedelje. Štaviše, utisak je da je pod Bošom Verkself bio konkretniji. E, baš ta konkretnost je nedostajala Bajeru prošle večeri ne samo da uzme pobedu na teškom gostovanju, već i da učini srećnim našeg igrača koji je na uplatno-isplatnom mestu u Novom Sadu okušao sreću.

Glavna nagrada je otišla u zaborav, ali je uteha više nego fantastična! Naime, naš igrač je od strane kompanije Mozzart počašćen sa 10.000 dinara iliti 100 puta većim dobitkom od uplate koja je iznosila 100 dinara kroz benefit "NAPLATI PROMAŠAJ". Malo li je?

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.